Polo majice su urbani odjevni komad

Polo majice za žene

Polo majice su urbani odjevni komad

Unatoč činjenici da su se polo majice proslavile kao odjeća za sportaše, one danas preplavljuju ulice pa ih je moguće vidjeti na brojnim muškarcima i ženama. Njihova posebnost kao odjevnog predmeta sastoji se u njihovom sportsko-elegantnom izgledu i kroju koji podjednako dobro pristaje uz traperice i hlače finijeg materijala, kao i uz trenirke i ostale sportske odjevne komade. 

Polo majice danas podjednako nose žene i muškarci u svim ležernim prigodama pa se mogu smatrati kao neizostavnim odjevnim predmetom u ormaru svakog muškarca i žene koji prati modne trendove.

Udobnost i elegancija polo majica

Još jedan od razloga velike popularnosti kod muškaraca i žena diljem svijeta svakako je i to što su polo majice u najvećem broju slučajeva izrađene od prirodnih materijala poput pamuka. Izrada od prirodnih materijala omogućava im da budu vrlo udobne za višesatno nošenje, ali i za ugodnost tijekom obavljanja svakodnevnih aktivnosti zbog čega su prvi izbor brojnih korisnika. 

Polo majice za muškarce
Polo majice za muškarce u crvenoj boji

Osim udobnosti i ugodnog materijala, polo majice su i vrlo elegantnog izgleda pa će svi koji ih nose, bez obzira na to žele li se srediti ili izgledati opušteno, u njima izgledati dotjerano i elegantno, a ujedno će im biti vrlo udobno.

Mogućnosti kombiniranja odjevnih predmeta

Kao što je prethodno navedeno, polo majice odličan su spoj svakodnevnih majica i sportske odjeće pa su i mogućnosti njihovog kombiniranja s drugim odjevnim predmetima zaista velike. Neke od najčešćih kombinacija su uz:

  • Traperice
  • Trenirke
  • Tajice (kod žena)
  • Hlače finijeg materijala
  • Cargo duge i kratke hlače
  • Suknje (većinom se kombiniraju s traper suknjama)

Osim raznolikog kombiniranja s drugim odjevnim predmetima, polo majice se odlično kombiniraju i s velikim brojem modela obuće pa se tako odlično slažu sa sandalama, tenisicama i cipelama. 

Monokromatski izbor odjevnih predmeta

Osim po svojoj udobnosti i sportskoj eleganciji, polo majice ističu se i po tome što kupci najčešće odabiru jednobojne modele koje onda čine temelj njihovih modnih kombinacija, a ujedno im i olakšavaju kombiniranje s drugim odjevnim predmetima. Osim jednostavnijeg kombiniranja, kvalitetne polo majice uvijek čine to da izgledate besprijekorno i u najjednostavnijim kombinacijama poput plavih traperica i neutralnih tenisica. 

Kako stilizirati polo majicu

Osim jednobojnih modela, muškarci nerijetko odabiru i modele s minimalističkim dizajnom poput prugica, točkica i drugih dodataka kako bi dodatno začinili svoj jednostavan izgled. Zbog toliko mogućnosti kombiniranja, ova odjevni predmet je postao omiljen i muškarcima i ženama.

Slični postovi iz iste kategorije:

Back To Top