Koji je za vas najbolji hrvatski hosting

Koji je za vas najbolji hrvatski hosting

Danas se na tržištu mogu naći brojne domaće informatičke tvrtke koje nude razne usluge povezane s web stranicama. Osim samog smještaja, ponudit će vam i usluge registracije domene, ugovaranja SSL certifikata i slično. Zbog velike ponude, teško je odabrati koji je najbolji hrvatski hosting web stranica, pogotovo zato što nemaju svi iste potrebe. Neke od najpopularnijih vrsta su:

  • Dijeljeni
  • VPS
  • Zakup servera

Sve te vrste se dosta razlikuju, od svojih karakteristika pa sve do raznolikih cijena. Zato ćemo u nastavku opisati svaki od njih kako bi svatko mogao pronaći najbolji hrvatski hosting internetskih stranica za vlastite potrebe.

Najbolji hrvatski hosting kao najpovoljnija opcija

Mislite li da najjeftiniji može ujedno biti i najbolji hrvatski hosting? Ako su sve karakteristike koje vam on nudi ono što vam je potrebno, onda svakako može biti. Dijeljeni hosting internetskih stranica vam omogućuje da zakupite jedan određeni dio na nekom serveru koji možete koristiti za njihov smještaj. Kada ih tamo postavite i kada ih povežete s nekom domenom, one će biti stalno dostupne na internetu i posjetitelji će im moći pristupiti u bilo kojem trenutku.

Mnoge tvrtke će vam cPanel sučelje omogućiti u sklopu hosting paketa koji ste odabrali.

Što sve nudi cPanel sučelje

Za one koji ne znaju, cPanel sučelje omogućuje administraciju vašeg prostora na serveru. Riječ je o grafičkom sučelju zbog čega ga je dosta jednostavno koristiti i svi oni koji imaju iskustva rada s Windows operativnim sustavom će se brzo priviknuti. Između ostalog, uz cPanel sučelje možete:

  • Jednostavno prebacivati datoteke na server
  • Upravljati poddomenama
  • Upravljati e-mail adresama
  • Podešavati razne postavke itd.

Sve to se može jednostavno obaviti u svega nekoliko klikova mišem. Mnoge tvrtke će vam cPanel sučelje omogućiti u sklopu hosting paketa koji ste odabrali, dok ćete ga kod nekih morati dodatno zatražiti ako ga želite koristiti.

Slični postovi iz iste kategorije:

Back To Top