Majice su oduvijek najpopularniji odjevni predmet

Kratke majice s natpisima

Majice su oduvijek najpopularniji odjevni predmet

Kada biste sada otvorili ormare mnogih muškaraca ili žena diljem svijeta, gotovo je sigurno da bi se u svima njima našla barem jedna majica. Riječ je o jednom od najpopularnijih odjevnih predmeta. Dostupne su u raznim veličinima, bojama i oblicima. Od jednobojnih, onih s printom, s kratkim i dugim rukavima, s kapuljačom i slično.

Mogućnosti je bezbroj, a upravo ta činjenica što je izbor toliko velik, jedan je od glavnih razloga te velike popularnosti te vrste odjeće. Trgovine odjećom su danas prepune različitih modela pa ponekad nije lako niti odabrati onu idealnu majicu za sebe.

Kratke majice su glavni modni hit ljeti

Ljeti, kada je temperatura vrlo visoka, mnogi će se okrenuti odjevnim kombinacijama koje uključuju kratke majice i još neki drugi odjevni predmet. Iako je riječ o nekoj bazičnoj odjevnoj kombinaciji, mnogi s time nemaju problema i ugodno se osjećaju kada ih nose.

Kratke majice s natpisima
Kratke majice s natpisima za žene i muškarce

Mnogi će se pri kupnji odlučiti i za neku zanimljivu kratku majicu s natpisom, bilo da je riječ o nekom šaljivom natpisu, nekoj izreci ili nečemu čime se promovira određeni brend ili slično. A za one kreativne, postoji i mogućnost samostalne izrade printa na majice što će im osigurati da imaju unikatnu majicu.

Jednostavan print na majice online 

Internet je danas omogućio da se svatko okuša u izradi vlastite majice. Postoje brojne tvrtke koje nude print na majice putem jednostavnog i intuitivnog sučelja. Tako je dovoljno posjetiti stranice neke takve tvrtke i pratiti korak po korak ono što se od vas traži. A postupak se sastoji od:

  • Odabira željene majice na koju će se postaviti natpis
  • Kreiranja natpisa ili slike ili učitavanja neke veće postojeće s vašeg računala
  • Odabira gdje će se što nalaziti na majici

Nakon što sve napravite, tvrtka će za vas to sve tiskati na majicu i poslati vam je na kućnu adresu. Jednostavnije od toga ne može.

Majice kao odličan promotivni poklon

Brojne tvrtke shvatile su koliko su majice rasprostanjene te ih danas koriste i u svrhe darivanja promotivnog poklona. Tako na njih tiskaju svoj logo i kasnije te majice poklanjaju svojim poslovnim partnerima. 

Kako se izrađuju majice u Americi

A osim toga, česta je praksa i da djelatnici neke tvtke dobivaju majice s logom tvrtke u kojoj rade i koja im služi kao dio radne odjeće. Na taj način promoviraju svoju tvrtku, pogotovo oni koji često dolaze u doticaj s raznim osobama.

Slični postovi iz iste kategorije:

Back To Top