Kloniranje diska je odlično rješenje za brzu replikaciju podataka

Kloniranje diska je odlično rješenje za brzu replikaciju podataka

SSD diskovi su danas sve korišteniji zbog svoje iznimne brzine i pouzdanosti. No, također su podložni kvarovima. Zato je kloniranje SSD diska svakako preporuka napraviti kako biste u slučaju neke havarije imali sve potrebno na drugom disku. Ako to ne napravite, može doći do gubitka podataka, a tada će vam trebati usluge neke specijalizirane tvrtke da vam ih vrati. Primjerice, spašavanje podataka Anni vam to može ponuditi.

Za kloniranje SSD diska potrebno je koristiti odgovarajući program, a većina tih programa ima točno napravljene korake koje morate pratiti. Tako ćete morati odabrati koje particije diska želite uključiti u postupak, želite li neke podatke izostaviti i slično. Nakon što sve odaberete, pokrenut će se postupak kloniranja SSD diska i tu dobivenu sliku diska kasnije prebacite na neki drugi disk ili na neku pohranu u oblaku. 

Za kloniranje SSD diska potrebno je koristiti odgovarajući program, a većina tih programa ima točno napravljene korake koje morate pratiti.

Ponekad će vam trebati spašavanje podataka

Iako korisnici znaju za važnost izrade sigurnosne kopije diska, to često zanemare pa dođe do gubitka podataka. Tada je najbolje potražiti usluge specijaliziranih tvrtki za to. Trebate li spašavanje podataka Anni je odlično mjesto na kojem to možete dobiti. Anni nudi spašavanje podataka iz raznih medija pa čak i ako je došlo do velike havarije nekog uređaja ili medija, oni vam vjerojatno mogu pomoći.

Anni se za spašavanje podataka koristi raznim tehnikama i alatima, a prije nego započnu s radom na vašem mediju, provest će dijagnostiku kako bi utvrdili razinu kvara. Nakon provedene dijagnostike, dobit ćete procjenu što možete očekivati i cijenu pa ćete prema tome odlučiti isplati li vam se spašavanje podataka. 

Slični postovi iz iste kategorije:

Back To Top