Sjedeće garniture za sve prostore

Važno je da odaberete sjedeće garniture koje imaju dovoljan broj sjedećih mjesta

Sjedeće garniture za sve prostore

Sjedeće garniture čine velik i važan dio namještaja u domu. Bilo da uređujete dnevni boravak, radnu sobu ili dječju sobu, sjedeće garniture mogu se odlično uklopiti. Kod odabira ovog komada namještaja lako je pogriješiti, bilo što se tiče stila, kvalitete ili dimenzija. Zato prije kupnje svakako razmislite o onome što želite.

Asortiman u salonima namještaja danas je veći neki ikad pa ne biste trebali imati problema s pronalaskom idealnog komada namještaja.

Pripazite na dimenzije namještaja

Kada kupujete sjedeće garniture i kada je riječ o dimenzijama, bitne su dvije stavke. S jedne strane, važno je da odaberete sjedeće garniture koje imaju dovoljan broj sjedećih mjesta, pogotovo ako se radi o modelu u dnevnom boravku. S druge je strane, također jako važno koje su ukupne dimenzije cijele sjedeće garniture, kako bi se ona uklopila u prostor.

Jako važno koje su ukupne dimenzije cijele sjedeće garniture, kako bi se ona uklopila u prostor
Sjedeća garnitura PARTY 2

Razmislite o tome koje dimenzije mogu biti maksimalno, kako bi prostor i dalje bio prohodan, a ako ste u škripcu s prostorom također tražite modele koji su dizajnirani tako da što manje prostora otpada na naslone za leđa i ruke.

Budite spremni na kompromise kada uređujete dom

Iako je na tržištu moguće pronaći razne vrste sjedećih garnitura, šanse su da nećete moći pronaći onu potpuno savršenu za vaš prostor. Stoga je kod potrage za najbolje razmisliti o tome koje su okvirno kvalitete koje bi idealna sjedeća garnitura trebala imati, kao što su:

  •  broj sjedećih mjesta
  •  odgovarajuće dimenzije
  •  mogućnost razvlačenja u ležaj
  •  postojanje skrivenog prostora za skladištenje
  •  kvalitetni materijali 

Odredite nekoliko stavki koje su vam apsolutno potrebne i na kojima ćete inzistirati, dok druge tretirajte samo kao preferencije. Tako ćete si olakšati pronalazak idealnog modela.

Prikladan namještaj za male prostore

Pronalazak sjedeće garniture već i sam po sebi može biti problematičan, tim više imate li manji prostor. Kod traženja modela za manje prostorije, svakako obratite pozornost na to ima li on skriveni prostor za skladištenje, u kojemu možete držati veće stvari. Ako sjedeća garnitura mora služiti i kao krevet, razmislite o tome da nabavite sklopivi krevet s madracima, koji se prema potrebi može pretvoriti u udobniji ležaj.

https://www.youtube.com/watch?v=MuiDW2Pwqws

Jednu veliku sjedeću garnituru upotpunite s nekoliko manjih taburea, vreća za sjedenje ili fotelja, kako biste prema potrebi mogli povećati broj mjesta za sjedenje, primjerice kada se družite s prijateljima.

Pročitajte i savjete kako LED osvetljenje odabrati za vaš dnevni boravak.

Dovedite kino u svoj dom uz Chromecast uređaj. Želite li saznati kako, pročitajte članak na poveznici.

Slični postovi iz iste kategorije:

Back To Top