Krema za tetovaže će ih učiniti kao novima

Krema za tetovaže Nano Shock ima niz sastojaka koji pozitivno djeluju na tetovažu

Krema za tetovaže će ih učiniti kao novima

Sigurno ste mnogo puta kao djeca čuli da se ne tetovirate, jer će tetovaže kroz godine izblijediti i izgledati ružno. To je nekada bila činjenica, te se je za svjež izgled i pune boje tetovaža morala kroz godine ponovno tetovirati. Danas je stvar nešto drugačija i svi proizvodi su znatno učinkovitiji, te postoji Lux-Factor Nano Shock krema za tetovaže. Ona će se pobrinuti o vašoj tetovaži i učiniti je blistavom i punih boja, a njeni učinci vidljivi su već nakon prve primjene. Sve o tome kako djeluje, koji su njeni sastojci i gdje je možete nabaviti doznajte u nastavku.

Nano Shock krema za tetovaže

Nova patentirana formula koja se nalazi u Tattoo Nano Shock kremi dokazano djeluje i pruža njenu tetoviranoj koži. Krema za tetovaže će ih učiniti svježijima i punijih boja, te će koži pružiti potrebnu njegu.

Krema za tetovaže Nano Shock je veoma jednostavna za korištenje
Krema za tetovaže za brezhibno zaceljen tattoo

Sve ovo dovodi do toga da Vam je ona prijeko potrebna ukoliko želite da Vaša tetovaža izgleda blistavo i neizbljeđeno i nakon desetak godina. Ova krema pogotovo se preporučuje kod tetovaža u bojama, koje su poznate po tome da s godinama blijede.

Sastojci Nano Shock kreme

Krema za tetovaže Nano Shock ima niz sastojaka koji pozitivno djeluju na tetovažu: 

Polidatin

Polidatin slovi kao jedan od najmoćnijih antioksidansa, te će omogućiti bolju prirodnu obranu tetovaže.

Shea maslac

Pobrinuti će se da ovlaži tetoviranu kožu i pruži dugotrajnu mekoću. Osim toga, djeluje antibakterijski i pomaže u regeneraciji kože.

Kakao maslac

Sadrži veliku količinu vitamina E, te omekšava kožu, umiruje upale i iritacije i štiti tetovažu od sunčevih zraka.

Bademovo ulje

Posjeduje visoki sadržaj vitamina i jedno je od najkorištenijih ulja u kozmetičkim proizvodima. Umiruje upalu, smanjuje crvenilo i svrbež i čini kožu mekšom i vlažnijom.

Vazelin

Trajno štiti kožu od vanjskih utjecaja i pomaže u zacjeljivanju rane.

Kupnja i primjena Nano Shock kreme

Krema za tetovaže Nano Shock je veoma jednostavna za korištenje. No, da biste ju koristili, prvo ju morate kupiti. Kupnju jednostavno i po najboljoj cijeni možete obaviti na Lux Factor web stranici, koja će Vam nakon narudžbe kremu dostaviti na kućnu adresu. Korištenje kreme preporučuje se tek kada se tetovaža oporavi od tetoviranja, a to je cca 3 tjedna nakon tetoviranja.

Lux-Factor Tattoo Nano Shock krema za njegu tetovaže – izjava farmaceutke

Područje tetovaže nježno očistite s mlakom vodom, te osušite čistim ručnikom ili maramicom. Nakon toga, nježno utrljajte Tattoo Nano Shock kremu i pričekajte da se ona upije u kožu.

Slični postovi iz iste kategorije:

Back To Top