Power bank cijena ovisi o kapacitetu

Kvalitetan power bank za mobitel

Power bank cijena ovisi o kapacitetu

Koristan dodatak za mobitel je power bank, koji služi kao prijenosni punjač uređaja. Pomoći će vam napuniti vaš mobitel, čak i kada u blizini nemate utičnicu, a radi na jednostavnom principu baterije. Prvo se njega napuni preko struje, zatim on pohranjuje energiju i kada se spoji s mobitelom ga puni. Power bank cijena ovisi o njegovoj kvaliteti izrade i izgledu, no najviše o kapacitetu. Više o tome kako odabrati kvalitetnu prijenosnu bateriju za mobitel, koje su okvirne cijene i gdje ih možete kupiti saznajte u nastavku.

Kvalitetan power bank za mobitel

Power bank cijena u većini slučajeva diktira njegovu kvalitetu. Prilikom kupnje prijenosne baterije u obzir morate uzeti tri stvari:

  • Cijena
  • Izgled i kvaliteta izrade
  • Kapacitet

Ove tri stvari su bitne, kako biste iz ponude raznih modela i brendova pronašli onaj s najboljim omjerom uloženog i dobivenog. Neki modeli podržavaju i brzo punjenje, no i njihova cijena je nešto viša. Jedan od najpopularnijih modela je Power bank Xiaomi, koji u ponudi dolazi u raznim varijantama.

Power bank s kapacitetom od 10000 mAh
Power bank u različitim bojama

Elegantan i moderan dizajn učinit će ga estetski privlačnim, a osim toga za cijenu od svega 200 kn možete dobiti kvalitetan power bank s kapacitetom od 10000 mAh. Kod tehničkih stvari izgled nije presudna stvar kod kupnje, već karakteristike i kvaliteta. Kapacitet prijenosne baterije označava se s mAh oznakom, a ona diktira koliko punjenja može odraditi. I baterija vašeg mobitela ima kapacitet od određenog broja mAh. Uzmimo za primjer da vaš mobitel ima kapacitet baterije od 3000 mAh, a kupili ste power bank od 9000 mAh. To znači, da kada jednom napunite powerbank, moći ćete 3 puta napuniti vaš mobitel od 0 do 100 %, bez ponovnog punjenja.

Cijena power banka

Cijena power banka može biti znatno veća za poznate brendove, u odnosu na isti kapacitet kod nekog manje poznatog. Razlog tome je i kvaliteta izrade i dugotrajnost.

5 najboljih power banka u 2020 godini

Nemojte ciljati na što više mAh, jer 2 punjenja su sasvim dovoljna. Samsung power bank od 5000 mAh košta oko 260 kn, dok Xiaomi od 10000 mAh može biti oko 200 kn. Postoje i neki drugi brendovi poput KL, koji su cijenom u rangu sa Xiaomi modelima.

Gdje kupiti power bank?

U web trgovini Gizzmo možete pronaći razne dodatke za mobitele, koji će vam omogućiti bolje iskustvo korištenja. Pop socket, zamjenske baterije, maskice za mobitel i naravno prijenosne baterije, dostupne su po najboljim cijenama. U ponudi se nalaze i razni popularni brendovi, te odluka za kupnju online nikada nije bila bolja!

Slični postovi iz iste kategorije:

Back To Top