Bicikl bez pedala potiče razvoj djeteta

Bicikl bez pedala za djecu Woom - crvena

Bicikl bez pedala potiče razvoj djeteta

Djeca su sama po sebi radoznala, te nemaju osjećaj straha. Sve to ih navodi da pokušavaju razne stvari već od najmlađe dobi, da uče hodati dok padaju, da puze i kreću se. Najveća tuga za dijete je biti na mjestu, a posebnu radost kod njih potiče trčanje. Sve je to normalna stvar, no veoma je bitno spremiti dijete za neke druge, malo izazovnije stvari, poput recimo vožnje bicikla.

Tu će vam pomoći bicikl bez pedala, koji će vaše dijete upoznati s vožnjom na siguran način i zaštititi ga od padova. Ovo je jedna od najboljih stvari za učenje vožnje bicikle, a ovisno o godinama razlikujemo razne vrste.

Guralice ili trokolice bez pedala

Za najmlađu djecu najoptimalnije su guralice na četiri ili tri kotača. One će ih osigurati od padova i mogućih ozljeda, a usput će ih upoznati s vožnjom. Odlična su igračka za vašu djecu, koja će ih zabavljati dugo vremena.

Bicikl bez pedala Likeabike Jumper
Bicikl bez pedala za djecu Likeabike Jumper – crvena

Gotovo da ne postoji dijete kojem će guralica dosaditi, već će samo odrasti i prijeći na bicikl bez pedala. Iako su na četiri ili tri kotača, guralice nisu u potpunosti bezopasne. Pripazite na dijete dok se igra i nemoj dopustiti da se samo vozi. One su namijenjene djeci u najranijoj dobi, kod koje često nije razvijena svijest o opasnosti i razmišljanje o postupcima.

Bicikl bez pedala za djecu

Bicikl bez pedala odličan je poklon za djecu, jer osim što je igračka on ih potiče na razvijanje i maštu. On će dijete upoznati s načinom održavanja ravnoteže i spremiti ga da nauči voziti bicikl na pedale kada bude dovoljno star.

Odlična stvar kod ovih bicikli je što su dječje noge uvijek u doticaju s podom i tako blokiraju dijete od postizanja prevelike brzine ili pada prilikom zaustavljanja. Prilikom kupnje birajte visinu prema vašem djetetu, kako bi vožnja bila ugodna i zabavna aktivnost, a ne da zbog premale ili prevelike visine bicikla dijete ima problema s odgurivanjem.

Gdje kupiti bicikl bez pedala?

U današnje vrijeme izrazito je popularna internet trgovina. Na internetu je danas dostupno jako puno proizvoda, a jedan od njih je i bicikl bez pedala. Web trgovina Kakadu u ponudi ima razne dječje bicikle i dodatke za njih, poput dječje kacige. Vožnja bicikle bez pedala je sigurnija, no nije u potpunosti sigurna. Stoga, uvijek pokušajte vaše dijete zaštititi i koristite kacige za djecu. Dodajte zvonce i svjetla na bicikl, kako bi njegova vožnja bila sigurnija.

Slični postovi iz iste kategorije:

Back To Top