Lako do trepavica kakve priželjkujete

Serum za trepavice odličan je i prirodan način da ih produžite i uljepšate

Lako do trepavica kakve priželjkujete

Ako vaše trepavice ne izgledaju onako kako biste željeli, mnogo je načina da to popravite – od maskare pa sve do ugradnje ekstenzija trepavica. Ipak, želite li pospješiti rast prirodnih trepavica, onda je najbolji izbor za vas korištenje seruma za trepavice, koji će pomoći uokviriti vaše oči.

Dostupni su u brojnim ljekarnama i specijaliziranim trgovinama, a možete ih potražiti i u web trgovinama.

Zdravije, gušće, duže trepavice

Mnogo je razloga iz kojih vaše trepavice možda ne izgledaju onako kako biste željeli. Svakodnevno skidanje šminke i kozmetika poput Maskare Catrice mogu uzrokovati njihovo isušivanje i pucanje, a negativan utjecaj na njih mogu imati i ekstenzije, koje mogu uzrokovati čak i prijevremeno ispadanje trepavica. 

Serum za trepavice se može nanositi četkico

S druge strane, nekad je u pitanju jednostavno genetika. Neki ljudi imaju sreće pa su podareni dugim, gustim i upečatljivim trepavicama, dok drugi nisu osvojili genetsku lutriju. Bilo kako bilo, imate li trepavice kojima niste zadovoljni, serum za trepavice odličan je i prirodan način da ih produžite i uljepšate bez puno truda i muke.

Vidljive razlike na licu

Prve promjene u gustoći trepavica nakon što krenete koristiti serum za rast trepavica trebale bi biti vidljive u samo nekoliko tjedana. S druge strane, već nakon par dana korištenja trebali biste također primijetiti kako one izgledaju zdravije i ljepše, s obzirom da većina seruma osim sastojaka koji potiču rast i produživanje također služe i kao neka vrsta regeneratora za njih koji će ih nahraniti i zaštititi od negativnih utjecaja.

Uz pravilno i redovito korišenje, vaše će trepavice ubrzo dobiti na volumenu i duljini i to potpuno prirodno. Imat ćete trepavice o kakvima ste oduvijek sanjali.

Pratite upute za korištenje seruma

Serum za rast trepavica popularno je rješenje za uljepšavanje jer zaista ne traži mnogo vremena. Sve što je potrebno jest par minuta. On se nanosi na čiste i suhe trepavice, i to najbolje dva puta dnevno:

  •  ujutro 
  •  navečer

Možete ih nanositi i na gornje i na donje trepavice, no treba pripaziti kako vam serum ne bi ušao u oko. Ovisno o vrsti aplikatora, serum za trepavice se može nanositi četkicom duž njih ili pak kistom na kapak uz njihov rub. Prije nanošenja šminke, potrebno je pričekati nekoliko minuta da se on upije, nakon čega ste spremni nastaviti dalje s dnevnom kozmetičkom rutinom!

Oksfordice se danas mogu pronaći u gotovo svakom ormaru, jer nude odlično rješenje za dane kada ne želite nositi cipele na visoku petu. Više o njima možete pročitati u članku sa naslovom “Oksfordice su odličan odabir za vas“.

Slični postovi iz iste kategorije:

Back To Top