Muške majice kratki rukav – majice za svako godišnje doba

Muške majice kratkih rukava

Muške majice kratki rukav – majice za svako godišnje doba

Iako se po nazivu čine kao odjevni predmeti stvoreni samo za toplu sezonu, muške kratke majice zapravo se nose kroz čitavu godinu. One su osnova svake muške garderobe i većina muškaraca ih neumorno kombinira sa svom ostalom odjećom, bez obzira je li riječ o sportskoj ili elegantnoj odjeći.

Muške majice kratkih rukava se nose kroz čitavu godinu
Muške majice kratkih rukava možete birati u mnogo modela

Uvijek su u modi

Muške majice kratki rukav najomiljeniji su komad odjeće svakog muškarca i većina ih ima na desetke, a najjednostavniji razlog za to je njihova udobnost i modernost. Takve su majice obično napravljene iz pamuka pa su:

  • vrlo udobne
  • lako se održavaju 
  • ne sputavaju pri kretanju

Jednobojne majice kratkih rukava mogu se vrlo lako kombinirati stoga ih mnogi muškarci nose ispod sakoa svih vrsta, poslovnih odijela ili pulovera. Također pristaju uz sve sportske jakne i trenirke, a većina takvih modela na sebi nosi neki natpis ili sportski logo. Moderna muška garderoba ne izostavlja niti jednu boju pa majice kratkih rukava možete kupiti u svim bojama i nijansama bez obzira na dio godine i trenutne trendove.

Majice sa natpisima

U slučaju da se odlučite za majice kratkih rukava s nekim uzrokom ili natpisom pripazite da ostatak garderobe bude u skladu s njima, jer moto „ manje je više“ je u potpunosti opravdan kad se govori o muškoj garderobi. Kombinacija majice kratkih rukava s hlačama s vizualno jakim uzorkom ne može biti dobar izbor.

Muške majice kratkih rukava možete birati u mnogo modela pa se u ponudi mogu naći majice s:

  • okruglim izrezom
  • V-izrezom
  • kragnom 
  • i slične

Majice s kragnom, često nazivane polo majice jako su popularne među muškarcima koji ih nose u raznim prilikama, od sportskih događanja do društvenih evenata. Mogu se nabaviti u svim veličinama, a zbog svoje kvalitetne izrade i gustog tkanja odlično pristaju svakom stasu.

Promotivne majice za firme

Muške majice kratki rukav mogu poslužiti i kao odličan promotivni materijal stoga su često dio brendinga raznih kompanija i često se koriste kao pokloni poslovnim partnerima, iskorištavaju kao radna odjeća radnicima ili se dijele u svrhu marketinga. Ovo je jako česta pojava i govori o tome koliko je velika popularnost muške majice kratkih rukava.

Promotivne majice funkcioniraju

Ako nekome želite pokloniti majicu i volite majice s porukom ili znate da je osoba kojoj ju poklanjate voli, tada je odličan izbor za vas muška majica sa šaljivim natpisom. Izaberite neki omiljeni citat ili šalu, ukrasite majicu različitim veselim fotografijama ili smiješnim sadržajem i stvorite uspomenu koju će ta osoba znati cijeniti. S ovakvim poklonom nikada nećete pogriješiti.

Slični postovi iz iste kategorije:

Back To Top