Ženski sat ne mora biti skup da privlači poglede

Ženski sat može izgledati veoma lijepo i plijeniti pažnju jačeg spola

Ženski sat ne mora biti skup da privlači poglede

Kroz povijest su ženski ručni satovi bili potpuno u sjeni te su jedino muškarci nosili satove. Danas je došlo vrijeme kada sat imamo na raznim uređajima oko nas, a ručni ženski sat postao je obavezan dodatak svake žene koja pazi na stajling. Više nije dovoljno obući se skladno i srediti, već mali modni detalji plijene pažnju.

Srećom, dolaskom raznih internet trgovina i raznih brendova, danas jeftin ženski sat može izgledati veoma lijepo i plijeniti pažnju jačeg spola. Kroz ovaj tekst ćemo vam prezentirati neke od najpopularnijih satova za žene i reći gdje ih možete kupiti po odličnim cijenama.

Ženski sat može izgledati veoma lijepo i plijeniti pažnju jačeg spola

Vrste ženskih satova

Ženski satovi danas dolaze u raznim bojama i oblicima, a ovisno o prigodi bitno je uskladiti cijeli outfit sa satom. Osim satova, drugi omiljeni modni detalji na ženskim rukama su narukvice i prstenje. U ponudi raznih trgovina danas možete pronaći razne vrste satova:

  • Ženski satovi za svaki dan
  • Ljetni ženski satovi
  • Satovi za posebne prigode
  • Sportski ženski sat

Svaka od ovih vrsta namijenjena je drugačijim aktivnostima, a sada ćemo vas bolje upoznati sa svakom od njih.

Ženski sat za svaki dan

Casual look ženski sat je odličan za svaku prigodu i odlično će pristajati uz svaku modnu kombinaciju. On može biti od klasičnog srebrnog remena i kućišta ili s kožnim bijelim remenom. Najčešće je veoma jednostavnog dizajna, bez previše detalja.

Ženski satovi za svaki dan
Crveni ženski sat

Ljetni ženski satovi

Dolaskom raznih brendova na naše tržište, možete pronaći lijep ženski sat po niskoj cijeni i tako imati više satova za različite prigode. Ljetni ženski satovi najčešće u kućištu imaju cvjetne motive ili pak šaljive natpise poput onog s pobacanim brojevima i natpisom „vrijeme nije bitno, svejedno ću kasniti“.

Video: Moja kolekcija satova 2020 | Satovi za žene + Kako oblikovati satove

Satovi za posebne prigode

Odlazak na vjenčanje ili promocija na fakultetu su samo neke od posebnih prigoda za koje je važno maksimalno se srediti. Za takve prigode žene najčešće biraju luksuzne srebrne ili zlatne satove velikih kućišta s manjim dijagramima unutar kućišta.

Sportski satovi za žene

Pripadnice ljepšeg spola koje se bave sportom, zasigurno će prije izabrati sportski sat sa silikonskim remenom od onog s čeličnim kućištem i remenom. Upravo zbog toga što je takav sat lakši za nošenje i omogućava više funkcija koje vam pomažu prilikom praćenja tjelovježbe,  veoma je koristan dodatak uz to što je modni detalj.

Jeftini ženski sat

Ako tražite jeftin ženski sat, zavirite u trgovinu rocneure.si koja u ponudi ima razne satove, veoma lijepog dizajna i pristupačnih cijena. Iz širokog asortimana ćete zasigurno pronaći sat koji vam odgovara ili sat koji će biti idealan poklon vašoj djevojci, majci, sestri, …

Slični postovi iz iste kategorije:

Back To Top