Gumi tepisi za avto se najlakše održavaju

Gumeni tepisi za avto

Gumi tepisi za avto se najlakše održavaju

Zaštita automobila je veoma važna kako bi se zadržala njegova cijena prilikom prodaje u budućnosti, te kako bi izgledao što novije i očuvanije. Jedan od najizloženijih dijelova interijera automobila je podnožje, a za njegovo očuvanje će vam od pomoći biti gumeni tepisi za avto. Kiša, blato ili prljavština se nerijetko skupe na cipelama ljudi, te se podnožje automobila zaprlja. Kroz ovaj tekst ćemo vas upoznati s avto tepisima, te objasniti zbog čega su gumeni tepisi najbolji odabir.

Tekstilni tepisi za avto

Tekstilni tepisi su estetski znatno ljepši i privlačniji od gumenih, no ne pružaju dovoljno dobru zaštitu. Prljavština se u njih lako upija, te ih je potrebno redovno prati.

Gumeni tepisi za avto
Gumeni tepisi za avto za zaštitu interijera

Također, ako su vam cipele mokre ili ste na njih odložili kišobran, moguće je da će promočiti i navlažiti originalno podnožje automobila. Ako ste osoba koja ne pati previše od estetike, tada tekstilni tepisi nisu najbolje rješenje.

Gumeni tepisi za avto

Gumeni tepisi za avto su odlično rješenje za zaštitu interijera, jer se veoma lako održavaju i čiste, odlično štite podnožje automobila i uz to ne izgledaju loše.

Video: Koje gumene tepihe staviti u vozilo?

Naravno da će tekstil izgledati bolje od gume, no guma će odlično štiti automobil od vode i prljavštine, bez da svakih nekoliko dana morate prolaziti dugotrajni proces pranja.

Tipski avto tepisi po mjeri

Svaki automobil se razlikuje, pa je zato dobro i birati tepihe prema modelu automobila. Svakako odaberite tipski avto tepih, koji će se kod vozača zakačiti i neće klizati prilikom vožnje. Univerzalni tepisi koje možete kupiti u svakoj većoj trgovini znaju stvarati probleme prilikom vožnje, jer nisu oblikovani i veliki točno kao podnožje automobila koji vozite.

Kako se održavaju tepisi za auto?

Automobilski tepisi mogu se jednostavno održavati s redovnim otresivanjem, te u slučaju većih prljavština pranjem. Tekstilni tepisi su znatno zahtjevniji za pranje jer zahtijevaju četkanje i pranje s odgovarajućim sredstvima, te nakon pranja sušenje. Gumeni tepisi se mogu jednostavno isprati pod vodom, otresti i osušiti u veoma kratko vrijeme i ponovno postaviti u automobil.

Gdje se mogu kupiti tepisi?

Gumeni tepisi za avto i korito prtljažnika automobila dostupni su u web trgovini With Car. Ova trgovina je već dugo vremena veoma popularna i mnogi je posjećuju kada su im potrebni auto dodaci. Odaberite sve artikle koji su vam potrebni i koje želite naručiti, dodajte ih u košaricu i izvršite narudžbu. Paket s proizvodima će biti poslan na vašu kućnu adresu i u roku par dana dostavljen te možete vašeg limenog ljubimca opremiti s novim dodatcima.

Slični postovi iz iste kategorije:

Back To Top