Kozmetički proizvodi za svakoga

Kozmetika Wibo u svoj asortiman je uključila velik broj različitih kozmetičkih proizvoda

Kozmetički proizvodi za svakoga

Kozmetika Wibo osnovana je 1989. godine u Poljskoj, a osnovali su je bračni par Jadwiga Božena i Viktor Adamczak. Iako vrijeme u kojem su se odlučili na otvaranje kozmetičke tvrtke nije bilo financijski najpogodnije, zbog ekonomskih previranja u Poljskoj tog vremena, bračni par nije odustao. 

Naime, bez gotovo ikakve financijske podrške, bračni par je odlučio stvoriti kozmetički brand kojeg karakteriziraju kvaliteta i cjenovna pristupačnost. Wibo kozmetički proizvodi danas su upravo po tome popularni u cijelom svijetu.

Misao vodilja pri stvaranju kozmetičkih proizvoda

Misao vodilja Wibo kozmetičkih proizvoda je da svakoj ženi, neovisno o njezinom ekonomskom statusu i financijskim mogućnostima omoguće kvalitetu po pristupačnoj cijeni. Cilj kojim se kvalitetna kozmetika Wibo vodila je omogućavanje zadovoljstva, elegancije i bezbrižnosti svakoj ženi koja koristi njihovu kozmetiku koja je moderna i pouzdana.

Kozmetika Wibo - komplet za oblikovanje obrva
Kozmetika Wibo – komplet za oblikovanje obrva

Za razliku od kozmetičkih brandova kojima je ciljana publika mlađa generacija žena, Wibo kozmetika je proširila svoju fokusnu skupinu i na starije generacije pa tako njihovi proizvodi nude bezvremensku eleganciju i klasičnu ženstvenost.

Brandom Lovely protiv konkurencije

S obzirom da je danas velik broj kozmetičkih tvrtki koje predstavljaju veliku konkurenciju malim, obiteljskim tvrtkama poput tvtke Wibo, ova je tvrtka osnovala još jedan brand pod nazivom Lovely.  Naime, brand Lovely kozmetike je usmjeren na kozmetiku za mlađe generacije, a njegov moto je visokokvalitetna kozmetika koja nije skupa.

Video: Kozmetika Lovely

Lovely kozmetičke proizvode karakterizira vrlo kreativan asortiman i visoka kvaliteta zbog čega je Lovely jedan od najpopularnijih i najpouzdanijih kozmetičkih brandova u Europi, ne samo danas, već posljednjih 30 godina. 

Wibo asortiman kozmetike

Iako se vremenom kozmetika Wibo širila, postajala sve popularnija i prepoznatljivija, a asortiman sve veći, njihovi prvotni ciljevi i želje se nisu promijenile. Rastom popularnosti kozmetika Wibo u svoj asortiman je uključila velik broj različitih kozmetičkih proizvoda namijenjenih različitim tonovima i tipovima kože, stilovima i dobi korisnika, njihovim željama i financijskim mogućnostima. 

Asortiman kozmetike Wibo odlikuje kvaliteta te lijep dizajn, zbog čega ju s radošću koriste žene diljem svijeta. Danas u njihovom asortimanu možete pronaći sve što vam treba za potpun make up izgled poput:

  • pudera
  • paleta za konturiranje
  • pudera i podloga za matiranje
  • paleta sjenila za oči
  • hightlightera
  • ruževa

Proširenje kozmetičke ponude

Osim kozmetičkih proizvoda, odnosno make up-a, Wibo kozmetika u svom asortimanu ima i velik broj pomagala, odnosno alata za nanošenje šminke. Wibo alati za šminkanje su dizajnirani da budu lijepi i da privuku pažnju korisnika, ali i da svojom kvalitetom i funkcionalnošću zadrže njihovu pažnju i dugo ostanu koristan dio make up kolekcije.

Slični postovi iz iste kategorije:

Back To Top